30 nov

Allt är så mysigt nu, alla adventstjärnor o stakar i fönstrerna. Ljusen som man tänder, lugnet, mörkret. Att ta på sig en gosig filt o dricka en kopp te med en bra bok är kvalité för mig, få släcka ner och få mysfaktor är guld värt - alla årstider har verklgen sin charm, jag älskar alla på sitt sätt! 1:a december imorgon, inte alls långt kvar till jul, hos oss är de redan julmys, bara granen och tomtarna som fattas. Julen är en fin högtid tycker jag, man samlas på ett annat sätt med vänner och familj - man visar sin kärlek till varandra på ett annat sätt än under resten av året, det kan ju kanske diskuteras varför det ska vara annorlunda beroende på vilken tid på året det är, men julen är något som gör att man påminns av att ta vara på sin nära och kära, sakta ner och ta in allt fint som finns runtomkring oss. Jag blir lugn bara av att gå ut på en kvällspromenad och se alla fina upplysta fönster, det ger mig ro!
Det är viktigt att ta hand om sig själv och sina nära, hela tiden under året/åren. Att påminna om hur mycket vi betyder för varandra, att ha kvalitétid och verkligen unna sig tid tillsammans med dem som man tycker om - att umgås med personer som ger en energi och personer som man vill ge energi tillbaka till, det är fruktansvärt viktigt för att man ska må bra! Att ta sig tid, det är a och o.

Veckans citat:
"Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt"

/My/

29 nov

Har alltid skrivit dagbok, och alltid haft behovet att få ner mina tankar och funderingar på papper, så varför inte börja blogga då..? Det svåra tycker jag är att veta hur mkt jag kan skriva om mig själv och allting som händer här..jag kommer säkert bli mer och mer öppen, så framtiden får utvisa..!

Idag har varit en vanlig söndag - god frukost, tvätt och slappa med Christoffer. Hade tänkt att jag skulle plugga men det blev bara en snabb genomgång av alla glosor som vi ska kunna till tentan den 11:e..kunde iofs de flesta så de kändes bra, men det är så mkt som ska tryckas in i huvudet..bara två veckor kvar så de får bli o sitta lite varje dag nu. Ska faktiskt börja jobba imorgon igen, sa att jag inte skulle jobba ngt alls det första året nu, men känner att jag måste - mkt lättare att få rutiner som mitt schema blir lite mer späckat, annars blir My lat..
Så imorgon blir de;
- Jobb 7-12
- Träffa Frida en snabbis
- Storhandla (det ekar i vårt kylskåp..)
- Plugga med stort P
- Kvällspromenad
- Titta på Grennfejden (tycker det är mkt underhållande..haha)

Ialla fall..första inlägget skrivit, nu får vi se hur duktig jag kommer bli på att uppdatera!

/My/

Välkommen till min nya blogg!