29 september

I måndags hade jag ljusparty hemma, stämningen va mysig och det kändes som att alla mina gäster hade det trevligt! Jag köpte flera fina saker, och fick även lite också haha.

Jag gillar att hösten har kommit, luften är frisk och härlig och det blir mörkt så jag kan tända massa fina ljus, samtidigt är detta den årstiden som jag blir deppig av, energin liksom försvinner, jag är trött och känner mig inte som samma My. Meen nu har jag börjat äta D-vitamin och ska gå på meditation/healing den 5:e okt, även en hel healing-behandling den 26:e. Blir det föör tungt ska jag prova ljusbehandling som de har på Kurorten, och kanske fusk-sola lite. Så denna höst/vinter ska jag försöka göra till den bästa hittills! Minst en rolig sak ska hända i veckan, så att jag har något kul att se fram emot inför varje vecka- tror att det kan göra mycket mycket!!

Ledig till helgen som kommer, min kära kära lillasyster kommer att vara hemma från skolan, så ska försöka tillbringa så mycket tid som möjligt tillsammans med henne!!<3

Var på stan och shoppade underkläder till mig, blev en summa på 1 500 kr- såå fint!! Så innan fick Christoffer sig en överraskning, och det kommer fler i 5 dagar till tihi!

Nu ska jag kika på "Ensam mamma söker" med en kopp grönt-te och levande ljus!



/My/


22 september

Glasgow va en underbar stad! Bra shopping, mat, dryck, hotell, sevärdheter, sällskap- ja allt va super! Fick köpt 2 converse (ett par lila stövlar o ett par svart/cerise/vita), en svart klänning, en klänning med mönster, örhängen, en ring, en väska, leggings o en kofta- My är mkt nöjd! Jätteroligt att få träffa Malinkusinen o hennes lilla familj också, det kommer att göras om!

Skulle varit ledig igår men fick hoppa in o jobba 8-16.30, gör jag så gärna när inget annat är inplanerat hihi. Idag är det kvällsjobb som gäller, håller på o tvättar nu, en heel del får jag säga. Sitter o gör ett nytt jobbschema inför nästa period, kollar in hur julmarknaderna ligger o så, så jag är ledig och inte missar dem haha! Längtar till allt julpyssel börjar, alltid lika myys!

Ne nu ska jag ta o fixa i min skogarderob..det behövs får jag säga..!



/My/


10 september

Sitter och skriver ut snapsvisehäften som vi ska ha till imorgon, jojomensan då är de kräftkalas som gäller- ska bli fett najsigt!! Synd bara att det toppenfina vädret vände just idag, men pga flexibilitet så ordnade de sig så vi slipper partytält- My like!

Varit på mitt jobb varenda dag i denna veckan (ska dit imorn o på sön med) haha, men va fasen trivs jag så gör jag- då är de okej! Ska ta tag i mig själv nu och baka kärleksmums som det ska bjudas på till efterrätt tomorrow, hittade ett recept av "Leila", verkade mycket smaskigt!

Tänt massa mysigt ljus överallt i lägenheten, det både ser myysigt ut och luktar mumma!

Ett litet OBS! är att om exakt en vecka är jag och min älskade i Glasgow och är kära..!



/My/


8 september

Det är fint väder ute idag, kom precis hem efter att ha besiktigat bilen- gubben jag hade va en av de tjurigaste jag nånsin träffat, morr på honom! Men jag ringde min kära pojkvän efteråt och fick avreagerat mig, så NU är jag happy igen! Ska ta mig ut på en promenix tänkte jag, sedan ska jag trolla bort det massiva diskberget i vårat kök, och sist men inte minst sätta upp nya gardiner, för hösten är faktiskt här- yey! Ikväll jobb till 21.30, så dagen känns lagom späckad- DET gillar vi! I måndags fick jag hem massor med fina Partylite-saker, ooh så roligt det är!! Längtar tills mitt ljusparty jag ska ha här hemma om 3 veckor, hoppas så många som  möjligt kan komma! 

Jag trivs
Jag lever
Jag skrattar
Jag myser
Jag njuter
Jag dansar
Jag sover
Jag tränar
Jag andas
Jag älskar
Jaa, jag har ett fint liv! Ett megatack till alla Er som bidrar till detta!!


/My/


3 september

Ikväll kommer Ida och Erik hem till oss, håller på för fullt här hemma för o göra det fint. Inhandlat nya dessertskålar, servetter (som jag vikt som näckrosor) och en födelsedagsflagga som får pryda bordet då Erik fyller 23 år idag! En liten present ska han självklart få med..

Kvällens meny:
Fördrink:
Rossini
(Jordgubbar mixas med koncentrerad hemmagjord jordgubbssaft, häll 4 cl av blandningen i varje glas, fyll på med Jacob´s Creek Chardonnay Pinot Noir, dekorera med en jordgubbe)

Huvudrätt:
Fläskfilé i ugn m. potatisgratäng
(Skiva fläskfilén i bitar och stek dem lätt i en panna, lägg i en ugnssäker form. Rör ihop matlagningsgrädde, creme fraiche, sambal oelek, salt och peppar. Häll såsen över köttet. In i ugn i ca 30 minuter på 225 grader)

Efterrätt:
Bailey´s dessert
(Vispa 1.5 dl grädde, smält 150 g marabouchoklad i vattenbad, ta av från värmen o rör i 2 dl bailey´s, rör sist i grädden. Dela upp i 4 portionsskålar. In i kylen i minst 2 timmar, servera med frukt och ev. grädde)

Kl 14.00 ska jag färga håret o klippa luggen, ska bli gott o fräscha till mig lite. Ser verkligen fram emot denna kvällen!!!


/My/


1 september

Första september idag..det går så foort! Va hemma från jobbet vid halv fem, skrattat mkt idag- har alltid roligt med mina jobbarkompisar, lyckligt lottad det är vad My är!

Äter korvstroganoff o rotfrukter nu, ska på dans på friskis kl sju så får käka nu så jag orkar skaka loss, haha! Flera som jag känner som ska dit med så det ska bli supernajsigt!!

Imorgon ska jag ta det lilla tåget till Göteborg för o träffa kära Emelie som jag inte sett på 1.5 år...! Gaalet längesedan så det ser jag verkligen fram emot! Sedan jobba på kvällen.

Nu ska jag mysa med min bebis-kisemise innan träningskläderna ska på.



/My/