30 oktober

Har den där känslan i magen idag, den där molnande deppiga känslan som jag "vet" alltid kommer under hösten o stannar till början av våren. Har dock inte haft den ännu iår så trodde (positiv som jag är) att I ÅR kommer det inte alls, meen har fått veta av en säker källa att det som tur är inte kommer vara lika hemskt denna höst/vinter som tidigare år- DET känns skönt iaf! Men även fast jag har varit med om denna känslan såå många gånger tidigare blir jag alltid lika förvånad när den dyker upp- hipp hopp så där bara från ingenstans..keligt är det o jäkligt tufft att vända så jag blir glad o alert igen. Men har bestämt att det bara är idag som jag får känna såhär, imorgon kommer jag vakna o då är det helt borta igen! Gott att få ställa tillbaka klockan inatt (måste göras annars kommer man försent till jobbet imorn bitti).

Sitter o kollar på massa bilder från 2008..alltid lika kul tycker jag!
Så här såg vi ut:


våren -08


sommaren -08


hösten -08


vintern -08


våren -09


sommaren -09


hösten -09

dåligt med bilder på oss två vintern -09...


våren -10


sommaren -10


hösten -10

Jaa..fortsättning följer!



/My/


28 oktober

Trött nu, startade min dag med tvätt 07.00..sedan promenad i 1.5 tim med söt-Linnea (alltid lika trevligt!!), efter det va tvätten klar o de va dags att köra ner för vaxning (mm va gött!) sedan va de APT på jobbet innan jag fortsatta att jobba kvällen, hemma för en stund sedan. Satte mig direkt och gjort "matsedel" för de kommande veckorna, hade inspiration så de va gott. Så här blev resultatet:

29 oktober-2 november
Spansk räkgryta
Pestopasta
Tonfiskwraps
Viltkyckling
Höstsoppa

3 november-7 november
Fläskkotletter
Kasslergratäng
Ugnsbakad fisk m. tomatsalsa
Köttfärslimpa
Räksoppa

8 november-12 november
Lövbiffpanna
Kyckling m. mangochutney
Salamipaj
Pastagratäng m. mozzarella
Ugnsstektfalukorv m. potatismos

13 november-17 november
Lax i ugn m. potatis och kall sås
Tacopaj
Het räkwok
Färs i panna
Sandras skogspanna

18 november-22 november
Fläsk m. bruna bönor
Grekisk kyckling
Spagetti och köttfärssås
Stekt torsk m. potatis
Tacos

23 november-26 november

Fisk m. frasigt täcke
Lasagne
Kokekorv m. potatismos (rotmos)
Mozzarellagratinerad kassler

Känns bra att dela upp det i 5 åt gången- blir lagom att handla då haha. Bara att följa allt så går de smidigt o handla med, mohaha! Nu ska jag göra mig iordning inför natten, imorgon är de jobb 8-16.30, handla o sist men inte minst  ska vi bjuda Frida på mat här hemma- då blir det fredagsmys!


/My/


17 oktober

Gårdagens fest va underbar! Mycket skratt och roliga händelser, är dock helt utmattad idag (My är för gammal för hård fest 2 dagar i rad..) Så nu ska jag hoppa i kojs, imorgon är de jobb 07.00-16.30..puh.





Visst är vi ett vackert roosa par!



/My/


16 oktober

Nu jäklar är jag redo för en kväll full med spännande människor o händelser! Rosa, rosa o åter rosa- detta kommer bli najs!! (Återkommer med bildbevis!)



/My/


13 oktober

Det är höst. Det är kalla mornar. Det är hög luft. Det är underbart att andas. Det är vackra färger. Det är härligt att förändra!

Städade hos framor nu på förmiddagen, åkte sedan direkt till Blomsterlandet och köpte Massor med roliga saker som jag kan dekorera mina nya ljusstakar med. Så här blev "höst-dekorationen":










/My/

9 oktober

Upplevelsen i tisdags va toppenhärlig- ojoj vad jag gillar det där lite "annorlunda", mera mera sådant! Igår va vi o såg Volbeat på Scandinaviun, mkt bra band- så är det bara! Biljetter är bokade till Köpenhamn helgen vid 1:a advent, och så har jag permanentat mitt hår...wiiee känner mig härligt crazy!






/My/