30 augusti

Ledig dag idag, gått som hejsan. Städade o putsade fönster hemma hos farmor, hem o klä om, träffa Sanna o tog en promenad sedan fika på Mignon, hem o klä om till träningskläder, cyklade till medel gympa, hem o göra spagetti o köttfärssås, göra ett schema på excel åt Lynn, promenad till Blomgränd o sedan en omväg på 60 minuter hem igen- skönt! Imorgon börjar jag sju, slutar sedan halv fyra så det är lite lyxigt- på kvällen blir det att köra gärnet på step/skivstång!

Känner vilken skilland det gör på/i kroppen att ha kommit igång med träningen igen, känner mig fråsch både på ut utsidan som på insidan- DET är guld värt! DET gör att jag fortsätter!

Gjort en lista på saker som jag kan göra om det skulle bli så att jag får höst/vinter-depp, så nu ska det mycket till för att det ska bli tråkigheter med mitt humör, en trygghet att ha en back up- lista; yes oh yes!

Ne nu ska jag krypa ner under täcket i vårt svala sovrum- haft öppet fönstret hela kvällen så det blir så där mumsigt när man ska nana! Nattinatt!



/My/


23 augusti

Mm sitter bara o njuter, haft en fullspäckad dag. Lite halvstressigt på jobbet då vi va en kort, fick inte ut ngn rast o sedan så fastnade jag o tjötade med Jeanette så jag kom inte ifrån jobbet förrän 16.45, va hemma 16.55 efter att ha cyklat som en idiot genom stan hem, slängde av mig kläderna o på med träningskläder (pussade på min älskling i farten), stannade upp o andades lite sedan ner i källaren, hämtade cykeln o väg till Friskis där det vankades skivstång. Tyckte dock de va sådär..kände inte att jag fick ut all den energi som jag ville, trodde de skulle vara mer som BodyPump, men ska prova en gång till o ha ett öppet sinne, blir nog finfint då! Men magen kommer nog värka imorn, de är ett som är säkert för de övningarna va mkt bra iaf!

Imorgon ska jag på morgonpromenix med Linnea, sedan hem till Coffes moster på en kaffe o kika på Partylite-saker, jobbet startar 16.00.

"Lever du för att jobba? Eller jobbar du för att leva?", de frågade en gubbe på jobbet mig idag..jaa vad är svaret på den frågan, Egentligen??



/My/


22 augusti

Va en man (kvinna) kort idag på jobbet, men jag, Lena o Marie skötte oss exemplariskt bra så allt gick som smort, Det gillar vi starkt!

Direkt efter jobbet åkte jag o Coffe till Blomgränd o sa hejdå till min kära lillasyster som flyttar hemifrån idag..imorgon börjar hon gymnasiet i Ljungbyhed. Så himla glad för hennes skull men kommer sakna henne ofantligt mycket!!

Precis duschat, gottit efter o ha slitit i några dagar nu, skulle ju egentligen jobbat ikväll med men Jeanette va en ängel o tog den för mig, så jag kan umgås med min sambo som jag gått om i en veckas tid snart (sedan vi kom hem från semestern). Skönt att ladda inför ännu en fullspäckad vecka i mitt liv..wiiee!!


/My/


20 augusti

Evacuate the dancefloor!!

Peppad som hejsan, OJ va underbart det är att ha börjat träna igen- here I come! Satt upp ett mål som jag tycker är rimligt, får se hur resultatet blir i höst!

Nu har jag ätit min andra frukost för idag, en före o en efter träningen- duschen roopar på mig så ska skutta in i den strax. Sedan ska jag köpa hem massa mumsiga saker till min kära pojkvän, han kommer jag knappt se röken av i helgen iom att jag jobbar som jag gör..får ju kompensera liite iaf haha.

Nehe hej o hopp, Cascada skriker i högtalarna och jag måste säga igen att LIVET ÄR EN FEST, missa den inte!


/My/


19 augusti

Lite trött, men piggare än vad jag hade trott- de är alltid ngt! Funderar på om jag ska hoppa i kojs..ska ju faktiskt träna kl 09 imorn..inte fel o ha energi till de, kommer bli fett najs!

Suttit o kikat på lite solresor..januari eller februari lockar- får se med vem o vart jag rymmer, hihi!


Det var du och det var jag och det är alltid vi!


/My/


18 augusti

Kom precis hem från farmor, var roligt att träffa henne efter 4 veckor då först hon va bortrest o sedan jag. Kommer nog bli att jag städar varannan vecka ist för varje, hon känner sig lite piggare- blev såå glad när hon berättade det. Om en timma kommer Fridi hit, saknat..

Lyssnar på ett finskt band som heter "Indica", mkt bra enligt My! Haha min käre sambo har fixat våran pek-mus till datorn så att den ser ut som rock 'n roll tecknet, hell yeah va coolt- hahaha!

Får ta o börja "fusk sola" nästa vecka så att min solbränna inte försvinner helt, o så är ju vädret lite grått..vill behålla min positiva energi och inte offra den till det halv-taskiga vädret. Ser iaf fram emot o köra jävel på spinningpasset ikväll, får ju börja förbereda sig inför beachen 2011..eller? Mohahaa


/My/


17 augusti

Precis hemkommen från jobbet, varit riktigt roligt! Faast hade hellre stannat en vecka till i värmen haha. Tvättdags ikväll..blev inte så mkt från veckan som varit som jag trodde så de är ju gott de.

På torsdag får jag mitt nya schema, gottit tycker My! Ledig imorn, finfint- då ska jag på dejt med söta Frida, såå najsigt kul de kommer bli! Först städa hos farmor bara, wiiee.

Lite dåsig i knoppen faktiskt, skönt att de inte blir ngt avancerat ikväll, min darling har hyrt film så vi ska tända lite ljus o gosa upp oss i soffan- hell yeah!



/My/


16 augusti

Somarkort
Somliga säger vi lever i evighet,
fast döden är det sannaste som dom vet.
Andra säger lyckan finns i ett ögonblick,
fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.

I kärlek och hat, fiende, kamrat,
glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommar tid,
när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.

Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill,
om du står långt i från eller tätt intill.
Vi spar alla lögner till morgonen efter,
och reser dom glas som föll under festen.

I kärlek och hat, fiende, kamrat.
glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommartid,
när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.

Tar vi ett kort på barnen i sommartid,
när vi dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.

Otroligt fin låt av Cornelis!

Kom hem från SKiathos för några timmar sedan, haft det fantastiskt. Årets varmaste dagar fick vi vara med om, 40 grader som varmast- liiten shock nu när man kom hem o de bara va 17 här i Varberg..haha. Lexi blev helt ifrån sig, så glad att mamma o pappa va hemma igen!! Imorgon är det tillbaka till verkligenheten igen, jobb 07-15.30- men det ska bli kul. Är helt nyladdad med energi nu! Dags för nya tag! Bokat så det blir att börja träna denna veckan med, det gillar vi!


/My/


1 augusti

Det regnar, det är söndag och jag bara myyser! Det gick finfint o äta enligt GI igår hos svärföräldrarna, känns gott! Kört yoga nu på morgonen, vaknade kl sju (hrm) så jag tänkte att det är ju aldrig fel att starta dagen med det, gjorde jag ju alltid förr.. efter det gick jag o la mig en stund igen bredvid min fantastiska pojkvän- kärlek! Är riktigt sugen på en långpromenix i regnet, känns som att luften är bombaderad med nytt fräscht syre! Sedan tänkte jag ställa mig o tillaga spansk räkgryta, satte mig o skrev ut lite nya spännande recept igår nämligen- spännande!

Ne nu på med regnkläder- det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder tihi!



/My/