31 maj

Go start på morgonen med långfrukost, sedan en promenad till stan o gjorde lite ärenden, sedan hem till pappa o "hämtade" honom så promenerade vi ner till stan igen o åt lunch på Knopen- mm så gott!

Grattis grattis till min kära mormor som fyller 70 år idag! Hoppas vädret i Normandie är lika fint som här i Varberg!

Nu har jag precis bokat en tid hos frisören till imorgon..färga håret rött! Äntligen har jag fått tummen ur- velat testa detta väldigt länge men varit för mesig, men nu är de dags- JIPPE!

Lyssnar på The Sounds o har världens energi, gjort klart mitt önskeschema inför hösten, blir ca 30 tim/v schemalagt sedan kan jag hoppa in så mkt extra jag vill- kalas!

Hem till mamma o pappa ikväll på en försenad morsdagmiddag, myisgt. Toppenstart på denna veckan!!



/My/


26 maj

Jag säger bara fyy fasen sicken upplevelse jag va med om igår! Min energi är fylld till bredden o de bara spritter i kroppen! Jag tror, jag ser, jag känner! 

O så har jag bestämt mig- de blir jobb i iaf ett år till!!!

MY ÄR HAPPY HAPPY!


/My/

20 maj

Trött o varm idag- ätit frukost o ska snart göra mig iordning snart för ska städa hos farmor. Jobbar sedan 16-21, så denna dag kommer nog gå den med! Längtar efter en dusch, så hoppas det går fort med städningen haha.

Känner mig så osocial, är nog för att jag jobbar hela denna veckan, det går liksom knappt att få in ngn träff med ngn..va iofs på bio i tisdags (Robin Hood)- mkt bra tyckte jag!

Neh hade inget särskilt att skriva om idag..återkommer!


/My/


14 maj

Det här med att sammanfatta varje dag var lite väl o ta i, fungerar ju aldrig i praktiken. Kan ju säga iaf att det har gått mkt bra. På en skala till 10 har jag legat på 6 ungefär- godkänt men vill upp upp lite till. Håller på o tvättar nu, huur mkt som helst. Annars ska denna dagen inte innehålla för många aktiviteter, börjar jobba 16.30. Snart är det klart nere i tvättstugan, ska nog ta en promenad efter att hängt upp det..vädret är däremot svinkeligt, men det regnar inte iaf, det är skönt!

Nehe nu lockar promenadskorna, hoppas alla får en bra dag!!


/My/


11 maj

Idag, denna soliga tisdag börjar det ! Min blogg kommer härmed att handla om mitt utvecklande själsligt, dvs. hur mitt humör kommer att förändras nu när jag slutat med medicinerna och vad det är för verktyg som passar mig bäst. Varje dag (om möjligt) kommer jag att utvärdera dagen, vad som varit bra/dåligt och så ska jag säga 3 bra saker om mig själv! Jag kommer att prova på/göra följande:

- Promenader 30-60 min/dag
- Avslappning 15-30 min/dag
- Yoga 3 ggr/veckan
- Energiklippning (25:e maj)
- Mindfullness 3 ggr/veckan
- Healing
- Stresshantering
- Godis/chips endast på fredagar/lördagar (inte massa småätande)
- Äta 6 ggr/dag

Kommer säkert att komma upp ngt mer som jag ska testa. Men börjar med dessa punkter! Detta ska bli så spännande så!!


/My/

 
                                


9 maj

Jag tror att jag börjar förstå vad det är som jag aldrig förstått..
WOW!
KNAS!


/My/

8 maj

Sitter hemma på Blomgränd, precis hemkommen från farmor och Ulf. Ätit 3-rätters och spelat Chicago, jag vann inte någon gång, blev bara tvåa haha.
Inne i ett svängande känslosvall..UPP och NER, fick ett förslag igår som känns jäkligt svårt att bestämma mig om..hela mitt liv kommer seriöst att ändras, för alltid. Det låter så himla stoort och allvarligt, men egentligen är de inte det, svårt att förklara. Suttit mig ner och skrivit ner för och nackdelar med beslutet men de är fortfarande virrvarr i huvudet, pratat med pappa om det- kändes mycket bättre efteråt men ska ta och prata med mina kära mamma och med Christoffer när han kommer hem från London. Även fast beslutet alltid ligger hos mig så vill jag ändå bolla med mina nära..
Ska söka en tjänst på jobbet med, trivs verkligen suuperbra! Men så har jag ju sökt in till skolan i höst, får reda på om jag blivit antagen om 3 veckor, har jag kommit in blir det ett svårt beslut att ta där med..dessa ständiga beslut!! Ibland hade det faktiskt varit skönt om någon kunde bestämma åt en, som när man var liten- alltid mamma eller pappa som hade sista ordet. Men nu är man vuxen (herregud redan 22 år!), man är sambo, har egen lägenhet, husdjur, bil- ansvar! Ansvar för hur man lever sitt liv! Jag vill inte titta tillbaka om 10 år och ångra att jag tagit ett visst beslut. Till exempel så tänker jag på om jag kommer in på skolan men tackar nej, får tjänsten på jobbet och fortsätter där- VIPPS så har 6 år gått..ajaj så vill jag inte ha det! Men jag vill helle rinte ångra att jag tar o börjar plugga och så trivs jag inte och så går jag miste om en tjänst- snälla bestäm åt mig! Haha virrpanna, skönt att jag kan skratta åt det iallafall, idag åtminstone, igår var det sämre med det. Sov svindåligt inatt, så van att ha Christoffer bredvid mig så rullade mest runt hela natten, de va rätt tungt att stiga upp då klockan ringde får jag säga, men väl på jobbet så gick allt av bara farten. Dansat med en gubbe, foxtrot- härliga skratt! Christoffer ringde efter att jag slutat, de hade det bara bra, han hade shoppat lite och druckit god öl. Lovade att ringa imorgon också- han är för underbar min älskade! Gör mig så varm i hela kroppen, tänk att en människa kan få en att må så bra! Kärleken är u n d e r b a r! 
Jag kommer stanna här på Blomgränd inatt, sova i lillasysters säng, kommer nog bli likadant imorgon- Lynn och Christoffer kommer inte hem förrän måndag kväll nämligen. Halv elva redan..kanske vore bra om jag går och gör mig iordning, bra att få sova några timmar iallafall- hoppas på att hjärnan stannar av inatt! Emmelina kommer förbi mig på Granvägen vid elva- färska frallor, te och prat; ser jag verkligen fram emot, hon är guld! Sedan behöver jag organisera i ena garderoben i hallen, och även i städskåpet. Skulle också behöva frosta av frysen, men får jag inget jobb på måndag så kan jag göra det då istället!
På ta om jobb så har jag fått mitt schema! Det börjar "på riktigt" den 7 juni och håller på till den 28 augusti (semester v. 32)- blir ca 60% i juni och augusti och 100% i juli, men vill ha mer i både juni och augusti- vill håva in massor med money!! Men skönt att veta hur jag jobbar- nu kan jag planera in lite saker iaf! Jobbar midsommaraftons kväll och midsommardagens dag..så något midsommarfirande blir det väl inte precis, får bli på midsommaraftons dag då haha! Ne mina ögonlock börjar bli lite tunga nu, tänker på mina vänner som är på Solbacken nu (Arvingarna spelar), känner att det var ett bra beslut att inte följa med, vädret är inte det bästa precis..men hoppas vekrligen att de har det bra!!

Ne nu har jag babblat klart för idag känner jag..skulle kunna hålla på ett bra tag till- tankarna bara kommer, de flyter ner i fingrarna och ut på tangentbordet. På tal om det så håller jag på att öva mig på fingersättningen på tangentbordet- övar lite varje dag för kommer jag in på skolan så ligger man steget före de andra om man har bra teknik och känner sig säker med hanteringen av tangentbordet..neehe jag skulle ju sluta skriva! Så nu avslutar jag detta snabbt, god natt på er alla där ute- jag hoppas på en god natts sömn, utan att vakna massor eller att ta någon uschig tablett! NATT


/My/


6 maj

Idag är det Linneas födelsedag- Grattis! Vi två började dagen med en långpromenix tillsammans, 90 min- underbart väder verkligen!!

Vad ska jag mer hitta på idag.., precis druckit en kopp te och ätit en banan- gott! Har jobb ikväll, 16.30-21-30. Skönt att jobba kvällar faktiskt, rätt lugnt och man är själv på våningen så man kan lägga upp det som man själv vill. Men tråkigt att jobba just ikväll för imorgon åker min älskade till London i 4 dagar, så blir inte så mkt jag kommer se honom ikväll, får bli extra många pussar ikväll + imorgon bitti. Då fyller min kära lillasyster 16 år, så ska äta frukost 07.00 tillsammans med henne för hon åker ner till Kristianstad och ska spela golftävling där hela helgen, är inte hemma förrän på måndag hon heller.. sedan blir det en promenad tillsammans med Frida vid halv nio, spinning kl 12, lunch med pappa efter de och läkarbesök kl 15, vad jag ska göra på kvällen vet jag inte, fruktansvärt längesedan jag tillbringade en kväll själv..kanske kan ta o köpa en bok som jag kan läsa, känns mys. Lördag är det jobb 8-16.15, sedan hoppas vi på sol för de är Solbacken på kvällen, regnar det så skiter jag i de! Söndag har jag bara bodypump inplanerat hittills, får ta och ragga upp en vän och hitta på ngt kul! Såå..nu va min vecka klar, känns som att de kommer bli bra!!


/My/