31 mar

Stackars stackars min bebis..fick åka in till veterinären imorse. Hon har fått inflammation i tarmen så kräks och är lös i magen, lunkar runt här hemma nu och är alldeles deppig o ömklig ! Hon vill inte gosa heller för då gnyr hon, är öm i magen. Yssa man känner sig så hjälplös när ens husdjur mår dåligt, går liksom inte att kommunicera så bra så att säga, inte alltid lätt att förstå vad de vill.. nu ska jag iaf hålla koll så hon dricker ordentlig o så ska jag ge henne en smörja morgon o kväll i fyra dagar (när jag gav den innan slickade hon i sig allt heelt själv- duktig flicka!). Även ny mat är införskaffad som är snäll mot hennes mage, hoppas hoppas att det ska vända fort för henne!



<3


Gjort lite andra ärenden idag, handlat inför imorgon, klippt luggen o nu ska jag STOR städa här hemma så det ser anständigt ut då mina flickor kommer. Känns sådär bara att skura o göra fint iom att Lexi inte är bra..lätt att hon kanske "smutsar" ner, men det är sånt man får ta, bara hon mår bra så får de andra gå i andra hand.
Köpt ett golvrengöringsmedel som man kan ha till lackat golv, så nu ska det skuras i vardagsrummet med hihi!

Nehe vad sägs om en stor kopp kaffe kanske..mkt lockande!



/My/


30 mar

Sov heela 5-6 timmar inatt !! Helt jäkla otroligt, inte hänt sedan jul..hoppas hoppas hoppas att det kommer hålla i sig, är trött på mina 2-4 timmar nu..!

Varför ska det vara så svårt att börja träna?! haha de tre senaste gångerna jag bokat pass har de ringt från jobbet..klart att man inte tackar nej till jobb pga att man ska jobba eller hur, haha:P
Imorgon är nästa chans, då jäklar hoppas jag på ledighet;D

Idag ska jag ta o köpa ett duschdraperi som vi ska hänga för wc-dörren (alla våra innedörrar är på lackering så vi kommer vara dörr-lösa tills efter påsk..), rätt skönt att ha en wc-dörr när man får besök..hihi:P

Det blir lunch med min goa mor senare och vid fem ska jag på promenix med Louise, ser jag verkligen fram emot ! Måste ta o handla med, tänkte göra ugnspannkaka ikväll- mumma!

Idag ska jag även lägga ansökningsblanketten på brevlådan..riktigt pirrigt, vill verkligen komma in till hösten !!

Fiint väder idag, ska blir 10-12 grader - skinnjacka: VÅR !!


/My/


29 mar

Började dagen med en promenad tillsammans med Linnea, väldigt längesedan vi träffades så va mkt kul att se henne!! Vi hittade en mobiltelefon på cykelbanan vad brandstationen, ringde "pappa" och fick reda på att killen gick på Håstenskolan, kom överrens om att lämna in telefonen på skolexpeditionen- dagens goda gärning gjord!

Har ett underbart diskberg som jag ska ta tag i nu, sedan dra ett varv med dammsugaren- det behövs hrm.. Känner mig inte alls helt hundra, haft huvudvärk till och från jag vet inte hur länge, dags att kolla upp det- orkar inte stå ut med det huur länge som helst!

Älskar vårat matbord!


/My/


27 mar


Detta spel kommer tas fram ikväll !
M Y S M I D D A G med flickorna !


/My/


25 mar

När vägen når sitt slut - byt väg så kommer du vidare !


VIKTIGT!
Att se alla händelser ur olika perspektiv, det finns alltid en lösning och det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt! Att oroa sig tar bara energi från oss, bättre att se möjligheterna och njuta av vad livet har att erbjuda- berätta för dina nära och kära hur mkt de betyder för dig, uppskattning är en fin handling! Att ge energi och göra små egna uppoffringar för dem man tycker om är viktigt i vardagen, man får alltid ngt tillbaka- det jämnar alltid ut sig. Även fast man kanske känner att man inte orkar ibland kan man bli förvånad hur stark man är! Att tro på sig själv är a och o, att umgås med andra människor är a och o- utan ett socialt liv är man ingenting- man växer tillsammans med andra. Satsa på dem man får positiv energi ifrån, hitta på roliga saker med sina vänner/familj, lyxa till vardagen ibland, det behöver man. Unna sig det goda som finns att hämta, det är det fina med livet- man kan alltid hitta ngt positivt i alla situationer..det är ngt jag tro på!


/My/


15 mar

Så du fick som du ville,
Du dog så ung,
Inga rynkor av ålderdom,

Tog du med dig ned i graven,
Med dunvita vingar svävar du,
Över de himmelska haven


Ser hur dina nära tar den svåra sanningen,
livet är orättvist
livet är tufft
livet kan få oönskade vändingar
livet ska man ta sig igenom med sina nära o kära
livet är livet och man vet aldrig hur det slutar
men trots att vi tror att livet är slut, kanske det finns en början på andra sidan..


/My/


12 mar



Äntligen har jag hittat rätt modell o färg - så lång tid de har tagit,
men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.
GE MIG!!


/My/


11 mar

Att jag finns är inte samma sak som att jag lever

Varför kan jag inte sova..huvudet snurrar men jag tänker inte på ngt särskilt, får ofta en melodi på huvudet som rullar runt runt tills jag bara vill kräkas på den, spelas den sedan på radion stänger jag av- den får mig att må dåligt.. Jag försöker med allting, bytar massa ställningar så att jag provat alla- när inte det hjälper börjar jag koncentrera mig på Christoffers andetag o försöker att andas likadant som honom- när inte det hjälper så börjar jag fokusera på "svart", att ngn lägger ett svart täcker över mina ögon så att det enda som finns är att sova- när inte det hjälper går jag upp o dricker ett glas vatten- när inte det hjälper öppnar jag vardagsrumsdörren och andas in frisk luft- när inte det hjälper lägger jag mig soffan med en go filt o försöker slappna av- när inte det hjälper sätter jag på mig min mp3 och lyssnar på avslappnande musik- när inte det hjälper börjar jag gosa med Lexi- när inte det hjälper går jag o ställer mig duschen o sätter på varmt vatten- när inte det hjälper provar jag kallvatten- när inte det hjälper lägger jag mig på yogamattan o gör lite övningar- när inte det hjälper lägger jag mig i sängen igen och börjar om från början..när jag va på "rond" fyra o la mig i soffan så va klockan 04.45..sedan öppnade jag ögonen o tänkte att NU så har jag sovit ett bra tag- klockan visade 06.15..gick in till sovrummet igen o började försiktigt att väcka Christoffer, kände att ögonen va heelt slut, men samtigt va de dumt att gå o lägga mig igen, då skulle jag bara bli ÄNNU tröttare. Satte på kaffe o gjorde iordning frukost som jag åt framför morgontv, när klockan va 07.30 klädde jag på mig och gick en promenad i skogen- skönt att få andas in den kalla morgonluften- var någolunda pigg då jag kom hem igen.

Tjoohoo vad jag längtar tills ikväll..hoppas hoppas hoppas att jag kan få sova, det är då man sover som kroppen återhämtar sig o fyller på med ny energi. Hur länge orkar min kropp ha det såhär, hur länger orkar mitt psyke ha det så här. En dag kanske jag somnar o sover i tre dygn- oj så underbart det lät..!!


/My/


3 mar

I walk the line

- Solen skiner
- Lyssnar på Johnny Cash
- Långpromenad
- Hämta ut tågbiljetter
- Apoteket
- Till Christoffers farmor
- Lunch
- Gekås med min Frida
- Hem till mamma o pappa
- Se Fuskbyggarna
- Sova

Ser fram emot denna fin fina dag !


/My/

2 mar

Ja! ja! ja! ja! ja! ja! ja! ja!
My har fått extrajobb!
Ja! ja! ja! ja! ja! ja! ja! ja!

Kan man ha mera flyt?!?!


/My/


1 mar

Att vara eller icke vara - det är frågan

Suttit och gjort jobbansökningar, känner mig riktigt duktig. Även skrivit ett personligt brev till utbildningen, skönt att komma igång med allting!
Håller tummarna att jag får napp, skönt att ha lite kontroll iaf på vad som händer framöver, gillar inte alls att inte veta om man har en inkomst eller inte..yssa. Men som mamma säger så löser sig allt, på ett eller annats vis. Och jag vet att hon har rätt men inte alltid lika lätt att få in det i mitt huvud - My är lite trögstartad ibland..

Yeye, nu ska jag duscha sedan åka hem till Blomgr, behöver kopiera mina betyg. Sedan lunch, och fika med mamma på hennes jobb halv tre. Detta kommer bli en bra dag!!


/My/