31 juli

Sista dagen i juli idag..oh vad tiden bara springer iväg! Sitter och lyssnar på Beach Boys, hur bra är de inte då?? Asabajsabra om ni frågar mig haha! 

Börjar med GI-metoden idag..får se hur länge My klarar detta..jag kommer inte köra den 100%, kommer fortfaranade äta knäckebröd o ett annat mjukt bröd som jag älskar, men annars tänkte jag köra efter modellen. Är ju inte så lätt alltid att gå efter en metod när man blir bortbjuden, ska äta hos svärföräldrarna ikväll så får se hur de blir med det, jag ska iaf göra mitt Bästa!

Ledig imorgon med, idag är en riktigt go dag o jag tänkte att morgondagen ska bli det med! Trivs som f*n i min nya frisyr och livet är bara allmänt najs!!


/My/


27 juli







/My/

25 juli

Nyss hemkommen från jobbet, lite trött så ska strax gå till kojs. Saknar min pojkvän..han åkte till Åland i fre morse o kommer inte hem förrän tis kväll, inge roligt alls att sova själv så Lynn va gullig o sov bredvid mig inatt iaf- tack! Lexi ligger ju bredvid men de är ju inte samma sak som att ha sin älskade där..yeye tiden går fort så han är snart hemma igen, egentligen bara bra att sakna varandra lite!

Helgen har varit bra trots mkt jobb, trivs med mitt liv yes oh yes!! Imorgon jobb till 16.15, sedan ska jag o Frida ner till Fästningen på gympa kl 18.30 (OM det inte pissregnar)- vi kommer rocka fett, mohahaha!

På tisdag smäller de..då ska jag bli en pimpad My..hell yeah!



/My/


18 juli

Idag är det min kära sambos födelsedag! Grattis grattis till dig!! Av mig fick han en resa till Glasgow, vi åker 17:e-20:e september- ska bli kul!! Strax kommer släkten, jag har gjort två stycken smörgåstårtor..lite nervös för hur de ska smaka haha, domen kommer kl 15.

Igår hade vi ett gott gäng hemma, förfest med skratt o skojigheter. Sedan ner till stada. Mirri kom igår kväll, hon åkte hem för en liten stund sedan- Alltid lika härligt att träffa henne!!

Finfint väder är de också, imorgon jobbar jag dock dubbeltur..men de är självvalt- är de fint väder kan jag lägga mig o steka timmarna emellan passen! Ledig ons + tors till veckan, DET gillar vi!


/My/


16 juli

Precis ätit lunch tillsammans emd min älskling, han slutade jobba kl 10 idag o nu har han semester till 18 augusti- lyx?!?! Ska ta en powernap nu, sedan in i duschen o göra mig "halvt" iordning, börjar jobba 16 o slutar 21 sedan till ankaret direkt efter att jag gjort mig heelt klar haha. Köpt Guiness o xider, en flaska rosé till morgondagens festligheter. Vädret är underbart idag, har hört att det ska regna imorgon men jag hoppas att det är uppehåll..när jag är ledig SKA det vara fint väder hoho!

Ses i dimman!


/My/


14 juli

Morrrr..haft en riktigt skitdag på jobbet! Alla jä*la tanter o gubbar har visad sina sämsta sidor, hela min högra underarm är full med klösmärken o handleden är typ död, gör ont som fän!!! Så ska vi till Glommen snart, hoppas verkligen att mitt humör vänder så jag inte förpestar tillvaron för alla i min närhet..
Tror fasen jag får ta mig ngt o äta nu med, vi ska inte åka förrän sju så de blir ju inte ngt o äta förrän åtta iaf o de orkar jag inte vänta på, kurrar i magen. Lite krubb kanske gör att mitt humör svänger uppåt igen...??!
Wish me luck


/My/


13 juli

Fikade med Fridorna i fm, nu har jag gjort iordning Christoffers present, blev fint! Börjar jobba halv fem idag, tillsammans med Pernilla så de ser jag fram emot! Imorgon blir det Glommen efter jobbet med mina favoriter, vädret ska bli toppen med så de blir nog najs!

Seize the day- Hoffmaestro

What is life when you can´t take twos
Both the good shit and the blues
Carpe diem
I don´t care if it´s wrong or right
Gamble hard and just shine some light
Carpe diem
But what about the tomorrow
I don´t really wanna know
About all the cares and the sorrow
I ain´t gonna let it show
You put all eggs in one basket
That´s the way I wanna live
You´ll end up stiff in a casket

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once

I don´t care if I ain´t got no gold
When I´m dusty, gray and old
Carpe diem
Play the card you got up your sleeve
You can´t bring nothing when you leave
Carpe diem

So what about the burdens
I´ma let em´fade away
A life without some insurance
I´ma take it day by day
You piss away what you´ve worked for
That is a point of view
I promise you will just hurt more

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once

Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once


Gillar dem!! De spelar i Gbg i augusti men självklart jobbar jag kväll då..ska se om jag kanske kan fixa till de!



/My/


8 juli

Kom precis hem efter en helmysig kväll tillsammans med mina Fridor, ätit och druckit gott på Cheers- kvalitéts tid !

Inte ofta jag bloggar här..känns inte alltid som att jag har ngt att skriva om, orkar liksom inte berätta om varenda liten sak som jag hittar på på dagarna, känns ointressant haha. Livet består iaf av mkt jobb, men jag försöker trycka in tid med mina vänner och pojkvän, är beroende av dem- de är ni som gör min tillvaro så bra som den är!

Har mkt roligt att se fram emot nu, oj vad det gör tillvaron tycker jag. Att träffa andra människor, skratta, dricka gott, titta på folk, göra sig fin, andas in sommarkvällarna, se solen gå ner, få myggbett, bränna sig- jaa hitta på skojigheter!

Lyssnar på Nationalteratern nu, de kommer till Fridas i augusti..hade varit roligt att se dem, får kika om jag är ledig då! Pratade även precis med min Mirri, hon kommer ner o hälsar på lör-sön nästa vecka, oh som jag ser fram emot det!! Då fyller även min underbara sambo år, spännande att se vad han tycker om sin present tihi, skriver när han fått den vad det är för ngt jag hittat på!

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet


/My/