28 apr

Ett kärleksbrev

"..smek mig ofta. Var stolt över mig. Se på mig, hela mig, med kärlek. Gläds åt mina vackra drag och acceptera det "fula". Känn hur varenda fiber i mig är inriktad på ditt välbefinnande. Tänk vackra tankar om mig när du somnar på kvällen, låt mig vakna mjukt och behagligt på morgonen. Ta med mig på sköna utflykter, låt mig leka och dansa, låt mig visa vad jag kan göra för dig om du inte hetsar mig. Låt mig vila men också använda mina resurser. Låt mig njuta av den mat och dryck jag ber om - inte mer, inte mindre, inget annat. Låt mig träffa människor, känna deras närhet och leva ut min lust. Det kommer dig till godo, jag lovar. Ska vi göra ett försök? Jag är trots allt den enda du har. Du kan aldrig byta ut mig mot någon annan. Vi har faktiskt bara varandra.."

Detta är en liten liten del av ett brev skrivet av Ingmari Dickens, "Ett kärleksbrev från din kropp". Orden går rätt in i hjärtat, allt som står i brevet och innebörden av det är så otroligt vackert- har haft detta brev i mitt nattduksbord i 3 år nu, varenda gång jag känner mig nere kan jag ta upp detta och läsa, tröttnar aldrig på de meningsfulla och starka orden..!

/My/


24 apr

Ever since i was eight or nine.
i'vebeen standing on the shoreline
all my life i've been waiting for something lasting

Oh this town kills you when you are young
oh this town it kills you when you are young.

I'm not the boy that i used to be
this town has got the youth of me
all the eyes turn hollow
from the work of sorrow

You die young
you die when you're young
you die when you're young

We are shadows
oh, we're shadows
just shadows in the alley

Standing on the paving
by the office building

there's so much to do
never time for you

you die young
you die when you're young
you die when you're young

we are shadows
oh, we're shadows
just shadows in the alley

i've got nothing
nothing to wait for
nothing to wait for

ooh

where is life in this town?
where is life in this town?


Broder Daniel, jättelängesedan jag lyssnade på dem. Massor med gamla minnen och sommarkänslor som dyker upp. Att en låt kan få en att känna samma känslor som då man senast lyssnade på den, att hjärnan kan minnas och lagra sådant, helt otroligt! Sammanfattning av mina minnen från denna låt (och alla andra låtar bandet gjort):
- 14-15 år
- Staark vedervärdig häxblandning
- Ankaret
- Skratt
- Svala sommarnätter
- Joss
- Vingar
- Solnedgång
- Kärlek

Nu har jag gjort mig fin, jag lyssnar på höög musik, ett glas vin i min hand och bara njuuter! Ska strax iväg till Sanna, grillkväll där tillsammans med fina vänner. Kommer bli en bra kväll!!



/My/

22 apr

Sitter här i vår goa datastol..har den där uunderbara trötthetskänslan i kroppen efter en dag med mycket fart och fläkt. Började dagen med en timmas promenad med Linnea (alltid lika trevligt), hem o diska + dammsuga, cyklade till Kvantum och köpte mat till mamma, cyklade till mammas jobb o åt lunch med henne, promenerade till Gina men hittade inget..,cyklade till Therese som bjöd mig på kaffe och en mysig pratstund, sedan cykla hem och byta om och sedan cykla till spinningen, cykla hem o laga mat (idag blev det stekt torskryggfilé med creme fraiche- sås och ris), en kall dusch och nuu sitter jag här med mitt kära soda stream-vatten! Väntar på min älskade pojkvän som jobbar över, längtar efter att få krypa upp i hans famn o gosa. Ska nog ta o koka lite te i vår nya vattenkokare (superfin!), en avocado o knäckemacka får det bli till det, mumma!

Får se vad morgndagen har att bjuda på, hoppas att jag får tummen ur att städa ur vårat förråd och organisera så att man hittar saker och ting..hmm.


/My/


21 apr

Har väärldens träningsvärk i min rygg o mage idag..oh, det blev hårt på BodyPumpen igår ! Kom hem till Blomgränd 07.00 imorse o hjälpte Lynn med hennes outfit- hon blev mkt fin som jag spådde igår haha!
 
Börjar jobba 11.00 ist för 12.00 idag, de ringde precis- toppen! Efter de får jag o mitt hjärta åka in med våran extraskiva till matbordet till EM, jag är inte helt nöjd med behandlingen av träet- hoppas att de blir bättre efter att de ordnat!

Vet inte vad jag ska hitta på för ngn mat ikväll..får ta ett varv på Hajen och köpa ngt gottit- ibland är inspirationen noll!

Ne nu ska jag ligga en stund i soffan innan jag cyklar till jobbet!


/My/


20 apr

Sitter här, mör i heela kroppen- det va ett tufft BodyPump-pass idag, man är såå nöjd när man är klar, alltid samma härliga känsla! Lagade köttfärsgratäng när jag kom hem, duschade då den stod i ugnen. Sedan kom Lynn och åt med oss. Ska hjälpa henne med outfit inför imorgon; de ska ha en spex-dag i skolan och temat är raggare/50-tals rock, jag har en hel del hemma så hon kommer bli sketa snögg !! Cykla till Blomgr vid sju imorn bitti så att jag kan hjälpa henne med håret och sminket, tar nog och äter frukost där med haha.

Imorgon ska jag hoppa in och jobba 12.00-16.30, gott med lite småtider!

Nehe nu väntar soffan, te, Proviva och en macka på mig! Ska kika på The good wife, verkar vara en bra serie, del 2 kl 21.00 idag!



/My/


17 apr

Enda lediga dagen denna veckan, är på toppenhumör- mår såå mkt bättre när jag har saker att göra!! Känner att jag gör ngt med mitt liv, jobb, vänner, familj o träning- good !

Precis målat mina naglar- knallila blev det, ska ut o äta med Christoffers familj/släkt som är nere o hälsar på, ska bli trevligt !

Min favvolåt är "Oh Susie" med Secret Service, jäkla go 80-tals dänga ! Får mig att må bra ända in i själen, Christoffer är däremot jäkligt trött på att höra den om o om igen, haha !

Jaja..imorgon jobbar jag 8-16.30, sedan hoppas jag på filmkväll med mina favoriter- gillar vi !
Förresten så missade jag promenaden med Linnea igår pga att jag fick hoppa in extra på morgonen (jobbade 8-14 + 16-21)- hoppas på en i veckan !

Ha en bra helg allihopa !!


/My/


13 apr

Precis kommit hem från jobbet- sjukt rolig dag! Skrattat o skojat tillsammans med Birgitta (min mentor), varit svin mycket att göra men allt har gått som en dans, tack vare att man har så roligt!
Nu ska jag ta o sätta på min träningskläderna, Äntligen ska jag få komma iväg på träning- idag blir det BodyPump, ska bli Underbart!!

När jag kommer hem sen svettig o häärlig hoppas jag på att min älskade pojkvän står och lagar tacos, mumma! Får ta en sen kvällspromenad med för man måste njuta av det fin fina vädret så länge de finns kvar liksom!

Haha sicken toppen dag idag, mera mera mera!!
Imorn jobb 7-16.30- got to love it!


/My/


12 apr

Jobbat idag, 07.00-16.45..lång dag men den bara flög iväg, as mycket att göra så då blir de inte att man tittar på klockan. Har träningsvärk i benen, antagligen för att jag sprungit så mycket..mohaha så vältränad man kan vara! Ska strax ut på en långpromenix med min kära mor- andas in den sista härliga luften för denna dagen- underbart!!

Imorgon blir det jobb till 15.30, sedan ett bodypump-pass direkt efter, bra för då hinner jag inte sätta mig hemma o känna tröttheten komma utan bara att byta om o sticka, blir mycket enklare då haha:P

Jaja, inget annat särskilt har hänt idag..Lexi gnäller som en ***, blir gaalen på henne, hon trycker i sig maten så den tar ju slut direkt- sedan gnäller hon i 8 timmar tills det är dags för nästa mål..OH blir tokig!


/My/

10 apr

Är irriterad och grinig..hatar att vara de på denna tiden av dygnet, man känner för att skita i allt o bara gå o lägga sig, men samtidigt kan man inte sova för huvudet snurrar.
Det keliga med att inte dricka är att man känner sig utanför, inte för att någon gör något eller så, men man orkar inte på samma sätt som när man super- att gå hem själv varje gång känner så jäkla deprimerande!

Är hemma hos mamma o pappa nu, vi grillade innan o spelade sedan Gin Rummy- jag vann stoort, sedan fixade jag Lynns naglar- blev mycket fiint. Men nu helt plötsligt efter att ha pratat med Christoffer så blev jag sur..igen egentlig orsak, de bara kom. Det är nog så när man ställer in sig på att ha en mysig lördagkväll ihop (han festade hela förra helgen, jag jobbade) men så blir han rastlös o sticker till en kompis o dricker öl istället. "Är de okej om jag åker till Kent?", va fan ska jag svara mer än "Mm visst.." o så önskar man att han ska vara tankeläsare o fattar att jag vill ha honom för mig själv ikväll, men istället så blir det ett "bra bra, kan du köra mig tro?", "mm okej..", "Jättebra!, ska bara byta om så åker vi sedan", "Mm visst.."- fatta vinken?? Jaja jag får ju skylla mig själv när jag inte säger rakt ut vad jag vill, men ändå så vill jag att han bara ska förstå- meen de är ju en tjejgrej, killarna ska bara förstå allt utan att vi ska behöva säga det rätt ut- dumt men sant!

Ska nog ta cykeln hem nu, eller leder den nog istället så får jag lite extra luft. Ska ta o diska när jag kommer hem, en del efter släktkalaset från i eftermiddags. Sedan hoppas jag att jag känner för sängen!
Imorgon ska jag gå upp tidigt och ta en morgonpromenad- bra start på dagen är a och o, aldrig fel att vara extra pigg när min kära sambo är bakfull haha!

Don't leave me all alone
Just drop me off at home
I'll be fine, it's not the first
Just like last time, but a little worse


Over an out
/My/


8 apr

What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone and just falling apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for one hundred days?
And you feel that life was just slipping away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if?


Nehe nu får jag ta tag i denna dagen..diska, städa, duscha, promenad till stan, fika med Sanna och ljusparty hos Ina ikväll- hoppas på en bra dag !

Fått mer jobb imorgon, så de blir en delad tur- 7-13.15 + 16-21. Vad gör man inte för money, tsss.


/My/


7 apr

Your heart knows whats best for you so choose right♥
Fina ord tycker jag, säger en hel del!


Gick en morgonpromenad med Linnea, jätteskönt ute! Mysigt o träffa henne, vi har kul ihop- tjötar hela tiden, de gillar jag! Skulle ta o köpa en bukett blommor o ställa på bordet hemma hos mamma o pappa (de kommer hem från Turkiet ikväll), tänkte det kunde vara fint att komma hem till det. Men icke, va på Ng:s, Håstenshallen och Statiol, ingen av dem hade en enda liten blomsterjäkel..va nog inte meningen att jag skulle få tag på någon. Orkade ärligt talat inte traska upp till Blomsterlandet..över en timmas promenad räcker för idag haha.
Lånar tvättmaskinen här på Blomgrände, hade så mycket o vi har inte tvättid förrän på söndag så tankte att nu passar jag på medan de inte är hemma hihi.

Tänkte gå på aerobic core ikväll, känner suget efter träning- My behöver verkligen sätta igång, slöa människa!


/My/


6 apr

Haft en bra påskhelg, tjejiddag tors, jobb fre, heeldag med älskling, Emmsi o Rasmus lör, jobb o kalas sön, jobb o födelsedag mån. Idag är My trööött! Ingen motivation till någonting, de är en sån där "oh vad händer i mitt liv egentligen"..att jag är så schizo att jag pendlar så upp o ner- blir tokig på mig själv.

yeye nu är de dags för lunch, ska på möte om en timma, bra att ha ngt i magen då!


/My/