23 juni

Fick ställa in fikan med Frida i fm, jättekrasslig- bara att gå ner till källaren o sätta igång tvätten gjorde mig helt kallsvettig o heelt slut. Så idag har jag läst en bok som heter Kackerlakorna skriven av Jo NesbØ, helt okej var den, satte igång o va spännande de sista 150 av 400 sidorna..haha. Sedan började på en annan som han skrivit som heter Rödhake, handlar om nazister o grejer- känns som att denna kommer vara mkt bättre!

Fick tvinga mig iväg på möte på jobbet halv två idag med, tog faktiskt bilen för hade aldrig orkat cykla eller gå dit.. Det varade bara i 45 minuter o de togs bara upp saker som för mig är självklart, så egentligen kunde det kvittat för min del. Men ändå bra att ha varit där, kom jag ut lite lite idag iaf. Vi är bjudna hem till mamma o pappa ikväll, grilla. Känns gött att slippa laga mat när man mår blä!

Imorgon kommer lönen, såå gott! Hämta ut klockorna innan jag börjar jobba..hoppas hoppas att jag mår ngt bättre då iaf!!

Vill vill vill så gärna ha en till kisemise, en lite kille. Tjötar på min kära sambo men han vill inte..oh de hade varit såå mys- men självklart vill jag ju att Christoffer ska vilja ha honom lika mkt som jag..kanske en dag i framtiden som han ändrar sig!!


/My/


22 juni

Började dagen med en 85 min promenad tillsammans med Linnea- lika trevligt som alltid. Sedan hem o duscha o sedan fort ner till Mignon där en fika med Frida väntade, satt på uteserveringen- de blåste lite kallt men ändå gott att man kan vistas ute utan att frysa ihjäl! Min näsa rinner dock som en öppen kran nu när jag kom in igen. Ska göra mig en kopp te o lösa lite korsord- kvalité!

Skönt att vara ledig ända fram till 16.30 på torsdag, kan jag Äntligen träffa folk igen o känna mig social, härligt!! Längtar tills tors då lönen kommer, är så shoppingsugen så jag spricker. Massa massa saker som jag vill ha, mohaha! Får kanske dra i bromsen lite..men inte unnat mig så himlans mkt i vår så då är det ju okej att köpa lite extra. Lämnade in 3 stycker klockor till Urmakar´n häromdagen, 2 stycken är mammas gammla men med nya batterier, länkar o puts så blir de som nya! Den tredje var min som jag fick för kanske 5 år sedan, det var ett rött läderband på från början men numera var det  mer orange, så har satt på ett svart- supernajs!

Nehe nu är teet klart o korsorden ropar på mig!


/My/


19 juni

Precis gjort mig iordning inför kvällen, vääldigt tidigt men fasen så gott att ha de klart- nu kan jag bara sitta här o njuta av vin o goo musik! Vi ska först till Eve o förpimpla lite innan de bär av till Socitén för Victoria's Secret-fasionshow, ska bli spännande!

West Coast Riot i torsdags- sjukt najs! DropkickFlogging ägde scenen som vanligt, sedan fick jag höra Satan takes a holiday, nya favvosar, fick sån jäkla energi! De va en aningens kallt hela dagen men musiken o alla härliga människor värme ända in i själen!

Kronprinsessbröllopet är i fullgång..tycker hennes klänning är aningens tråkig, hade förväntat mig ngt mer..

Yeye nu ska jag måla mina nails rööda.
Take care!



/My/


2 juni

Nee de blev inte rött..de blev svart med rött I..har gjort upp med min frisör hur de kommer bli- måste nämligen bleka o greja håret för att de ska bli de jag vill..så om 8 v kommer de nog bli fin fint!

Gick promenad med Linnea imorse, kom hem för en timma sedan..blev hur seg som helst nu- känner inte för o göra ngt vettigt alls, kan jag med  de? Om jag dammsugar innan jag cyklar till jobbet så kanske de känns lite bra iaf haha.

Sitter o drömmer mig bort på apollos hemsida..vill iväg! Bara ha de skönt o njuta av sol o värme när det är som mörkast o kallast hemma- perfekt!


/My/


RSS 2.0